Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

obveščam vas, da je Vlada RS dne 28. 3. 2021 zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni Covid-19 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter v univerzah in visokošolskih zavodih. Odlok velja od 1. 4. 2021 do vključno 11. 4. V tem času bo pouk potekal na daljavo na način, ki ga že poznate.

URNIK

V tem času urnika ne bomo spreminjali, če pa bi se odlok slučajno podaljšal, bomo prešli na  urnik, ki smo ga imeli v zadnjem valu.

NUJNO VARSTVO OTROK

Od 1. 4. do vključno 11.4. bomo izvajali nujno varstvo otrok od 1. do 3. razreda.

Nujno varstvo se organizira za otroke in učence, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah.

Odlok določa, da se zaposlitev staršev ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca (drugi odstavek 2. člena), kar pomeni, da morajo starši (oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec) predložiti ustrezno potrdilo o zaposlitvi.

Obrazec za prijavo za nujno varstvo bo na spletni strani, ki ga, potrjenega s strani delodajalca,  pošljete na e-naslov: tajnistvo@podgoro.si

PREHRANA

Šola za učence od 1. do 3. razreda, ki so vključeni v nujno varstvo, in učence, ki se izobražujejo v oddelkih prilagojenega programa v osnovnih šolah, zagotovi šolsko prehrano.

Za učence, ki se izobražujejo na daljavo šola organizira in zagotavlja topli obrok v skladu z okrožnico št. 6030-1/2020/88 z dne 4. 10. 2020 in okrožnico št. 6030-1/2021/10 z dne 20. 1. 2021.

Za subvencioniran topel obrok se lahko prijavite preko obrazca, ki ga najdete na spletni strani in ga izpolnjenega posredujete na e-naslov: tajnistvo@podgoro.si

Če imate kakšno vprašanje, nam pišite na e-naslov: suzana.kline@podgoro.si ali tajnistvo@podgoro.si ali na mobilno številko 051 376 132 v času uradnih ur, od 8. do 12.ure.

OBRAZCI

Dostopnost
//