Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 23. 10. 2013, so se učenci  5. in 6. razredov udeležili delavnice Razmišljamo in iščemo rešitve. Mnenja in občutki učencev:

Naučila sem se, da moram misliti širše. Počutila sem se odlično, saj sem se lahko zbrala in moji možgani so delali in mislili. Všeč mi je bilo, ko si se mogel predstaviti s skicami in številkami.
Maruša

Na delavnicah smo se učili razmišljati PNZ. Zdelo se mi je zabavno, poučno in zanimivo, najbolj pa mi je bilo všeč, ko smo delali v skupinah.
Katarina K.

Naučili smo se, da moramo razmišljati bolj na široko, “izven škatle”. Naučili smo se tudi komunicirati. Na delavnici sem se počutila zelo v redu. Pridobila sem veliko novega znanja, sproščeno. Najbolj mi je bilo všeč, da bi učitelji nosili značke, ter ko nam je učiteljica razložila kako moramo razmišljati.
Kiara

Na delavnicah smo se učili orodja razmišljanja PNZ – pozitivno, negativno, zanimivo. Učiteljica Nela nam je povedala, da ne smemo za nobeno idejo reči, da je slaba. Bilo je v redu, ker smo lahko šli na odmore in kaj pojedli ali popili.
Bor

Naučili smo se kako se “prebiti iz škatle” in da nobene ideje ne smemo “popljuvati”. Najbolj mi je bilo všeč to, da smo imeli sok in da smo imeli kekse. Počutil sem se odlično. Tudi v skupini smo bili dobri.
Miha

Na delavnicah smo se učili razmišljati PNZ. Počutila sem se super, ne morem se pa odločiti kaj mi je bilo najbolj všeč.
Katarina S.

Učili smo se PNZ (pozitivno, negativno, zanimivo) -orodje za razmišljanje. naučil sem se, da  moramo na svet gledati bolj široko. Počutil sem se zelo dobro. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se razdelili v skupine.

Klar

Na tej delavnici smo se naučili razmišljati na ozko in široko, ter prepoznati kakšne volje so naši učitelji. Počutila sem se v redu, sproščeno, bolj zbrano, bolj zabavno kot običajno in pridobila sem veliko znanja. Všeč mi je bilo, ko smo se igrali igro in iskali POZITIVNO, NEGATIVNO in ZANIMIVO stvar oz. besede določenega predmeta
Eva

N2M N5M

Dostopnost
//